ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
21.02.2019

В Центральному районі з метою недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ у мікрорайоні Ракетне урочище на проблемних ділянках встановлено відеокамери

Шановні жителі мікрорайону Ракетне урочище Центрального району! З метою недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ, які несуть в собі загрозу життю та здоров’ю по відношенню до вас та ваших близьких, а також для того, аби виявити порушників Правил благоустрою м. Миколаєва, адміністрацією Центрального району ММР було встановлено відеокамери, які фіксуватимуть осіб, що систематично та ціленаправлено залишають свої сміттєві відходи у ЗАБОРОНЕНОМУ та не призначеному для цього місці!

Адміністрація закликає громадян бути відповідальними та сумлінно відноситися до власної безпеки, адже порушуючи затверджені виконавчим комітетом Правила благоустрою м. Миколаєва ви наражаєте на небезпеку власних дітей.

Шановні батьки! Просимо вас пам’ятати, що ваші діти поводитимуть себе – як ви! Соромно нагадувати про ті жахливі випадки, коли спеціалістами адміністрації фіксувалися факти порушень правил відношення із ТПВ – дорослі залишали сміття у непризначеному для цього місці на очах дітей. Мав місце випадок, коли дорослий чоловік на власному авто привіз декілька мішків сміття аби залишити його там, де категорично заборонено це робити.

Перетини вулиць мікрорайону, які є найбільш проблемними, оснастили відеокамерами з метою викорінення зазначеної проблеми. Нагадаємо, що важливою проблемою є й оплата за послугу вивезення сміття. Певний відсоток жителів мікрорайону взагалі не сплачує, тому й відбуваються систематичні адмінпорушення з їх сторони. Зазначимо, що сміттєзвалища, які доводиться ліквідовувати за кошти виділені із міського бюджету, могли би стати новими дитячими майданчиками або ж відремонтованими тротуарами чи асфальтним покриттям.

Спеціалістами адміністрації Центрального району з метою інформаційно-роз’яснювальної роботи здійснювали декілька рейдів у Ракетну рощу та спілкувалися із людьми, аби підвищити обізнаність за адміністративні правопорушення та нагадати про відповідальність, яка за ними послідує.

Адміністрація Центрального району має надію на розуміння зі сторони жителів мікрорайону! Пропонуємо вам разом спробувати вирішити давню проблему та стати на крок ближче до цивілізованих європейських міст!